Felina

 

 

DK Lindvig

 

 

 

Norske Skovkatte

Norwegian forest cats

 

 

 

DK Lindvigs Felina

 

 

Født: 12-06-2012

EMS: f 01 62

(sorttortie van, orange øjne)

 

Far: IC, DK Shaggy Tail's Hercules

Mor: DK Lindvigs Dooley

 

GSD IV: N/N

PK-Def.: N/K

HCM: Normal (Dec. 2015)

 

Stamtavle

 

Vi vidste, at Felinas far er kendt for at give meget hvidt videre, men blev alligevel overrasket, da hun blev født - en tortie VAN.

Dét havde vi slet ikke turde håbe på, og Åhhh hvor er hun dog smuk.

Felina har en helt fantastisk pels: Hun har en god og fyldig underuld samt LANGE, blanke dækhår og nogle enormt klare farver. Hendes pelsveksel er utrolig. Om efteråret, når hun sætter sin underuld, fremstår hun allersmukkest.

 

De første 2 år af hendes liv var hun en meget aktiv kat. Hun var den første, der vågnede om morgenen, og den sidste der faldt til ro om aftenen. Utallige var de ting, hun undersøgte i løbet af dagen; indenfor såvel som udenfor. Hun var hér, og dér, og alle vegne. Hun er en eminent jæger, og har gennem årene stolt præsenteret sine fangster for os. De tæller bla.: frøer, regnorme, musvitter og sågar guldsmede !!

 

Nu hvor hun er blevet mere "voksen" er der faldet lidt ro på hende. Hun er dog stadig en aktiv pige, der nyder at være i vores have. Om det er regn, sne eller 25 grader varmt, så er Felina at finde i haven. Hun ELSKER haven og alle de muligheder, den giver hende.

 

Felina er både en kærlig og en selvstændig pige.

Hun kommer, når vi kalder (hvis det altså passer hende), og vil gerne nusses (hvis det altså passer hende).

Om aftenen nyder hun at ligge under ens dyne, hvor hun stor-spinder samt bokser løs med sine poter. Når det bliver for varmt for hende, hopper hun ned og ligger sig på gulvet. Sådan er Felina, selvstændig, men altid lige i nærheden.

 

 

Copyright © DK Lindvig

All rights reserved